Hírek > Tájékoztató a Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2012. évre a közfoglalkoztatások szervezéséhez rendelkezésre álló keretekről
Hírek archívum Jegyzők Szakmai Fóruma Megyei ellátási térkép Dokumentumtár
Főmenü
Bemutatkozás
Kormányhivatal
Ügyfélfogadás
Elektronikus kapcsolattartás
Szakmai anyagok
Megyei Államigazgatási Kollégium
Szakigazgatási szervek
Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szerv
Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat-egészségügyi Igazgatóság
Építésügyi Hivatal
Fogyasztóvédelmi Felügyelőség
Földhivatal
Földművelésügy Igazgatóság
Igazságügyi Szolgálat
Közlekedési Felügyelőség
Munkaügyi Központ
Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerv
Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv
Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság
Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság
Szociális- és Gyámhivatal
Területi koordináció
Önkormányzatok
Területi államigazgatási szervek
Archívum
Hírek archívum
Közigazgatási Hivatal
Pontos időTisztelt Látogató !

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal frissített honlapja 2012. március 23-tól a http://www.kormanyhivatal.hu/hu/jasz-nagykun-szolnok címen érhető el. Archív formában az adatok a www.jnszmkh.hu-n továbbra is elérhetők.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal honlapja 2011. január 1-jétől működik.
A jogelőd közigazgatási hivatal honlapja 2010. december 31-én lezárásra került, amely archív formában továbbra is elérhető.


Országos közfoglalkoztatás keretében a Nefag Zrt., a Jászkisér és Vidéke Vízgazdálkodási Társulat, a Mezőtúr-Tiszazugi Vízgazdálkodási Társulat, a Mirhó-Kisfoki Vízgazdálkodási Társulat, a Nagykunsági Vízgazdálkodási Társulat, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság összesen 2883 fő segédmunkás és 504 fő szakképzett közfoglalkoztatott foglalkoztatásához 2012. évben 3.691.074.000 Ft támogatásban részesül.

A 2012. évi Start kistérségi mintaprogramok keretében a mezőgazdasági földutak rendbetétele-, a belvíz elvezető csatornák karbantartása-, a belterületi utak rendbetétele-, az illegális szemét lerakóhelyek felszámolása-, a téli közfoglalkoztatás- és kazánprojektek megvalósításához a Jászberényi-, a Karcagi-, a Tiszafüredi-, a Kunszentmártoni-, Mezőtúri- és Törökszentmiklósi kistérség 58 települése 3448 fő közfoglalkoztatásához 2012. évben 3.290.399.866 Ft támogatásban részesül.

A hagyományos önkormányzati közfoglalkoztatás (hosszabb időtartamú, min. 6 órás) Jász-Nagykun-Szolnok megyei decentralizált kerete 622.881.678 Ft. Ez az összeg a megye 78 települése között került felosztásra, átlagosan 5 hónapos, 85%-os támogatás- és napi 6 órás foglalkoztatás esetén, közfoglalkoztatási bérrel számolva kb. 2200 fő közfoglalkoztatásához jelent támogatást. Ebből a keretből valósul meg 70 településen 2012.02.01-2012.03.31. között a szociális kapcsolattartók közfoglalkoztatása.

A Wekerle Sándor Szociális Földprogram keretében Csépa, Besenyszög, Nagykörü, Tomajmonostora és Tiszabura települések összesen 38.215.000 Ft támogatásban részesülnek, amelyek keretében 61 főt foglalkoztatnak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja 2011. évi NGM által finanszírozott 2012 évre áthúzódó kötelezettség-vállalás keretösszege a leltár szerint a rövid idejű önkormányzati közfoglalkoztatás esetében 52.954.320 Ft, hosszabb idejű önkormányzati közfoglalkoztatás esetében 50.761.425 Ft, országos közfoglalkoztatási program keretében 158.767.526 Ft, értékteremtő közfoglalkoztatási program esetében 2.689.099 Ft.

A 2011. évi Start kistérségi mintaprogramok kazánprojektjének keretében a Belügyminisztérium Tiszaszentimre, Tiszaörs, Tiszaigar, Csépa és Szelevény településeknek összesen 25.100.000 Ft beruházási támogatást ítélt meg. A támogatás kifizetése 2012-ben valósult meg.

 
32024
Kormányablak
Kormányablak
Ügyleírások
Etikai alapelvek
Közérdekű adatok
uvegzseb
Jelnyelvi tolmácsszolgálat
Linkcentrum
Minisztériumok
Átlépés a Kormányzati Portálra!
Átlépés a Kormányzati Portál hivatalkereső szolgáltatására!
Átlépés a Kormányzati Portál jogszabálykereső szolgáltatására!
Átlépés az Önkormányzati Minisztérium - Önkormányzati Rendeletek Tárára!
Átlépés a Kormányzati Portál Ügyfélkapujára!
Átlépés az elektronikus információszabadság hivatalos honlapjára (www. kozadat.hu)!
Átlépés az elektronikus információszabadság hivatalos honlapjára (www. kozadattar.hu)!
Átlépés a Választások hivatalos honlapjára!
Átlépés az Első Választók honlapjára (www.elsovalaszto.hu)!
ket
Átlépés a Nemzeti Közigazgatási Intézet honlapjára
Átlépés az eMagyarország Program hivatalos honlapjára!
JÓ ÁLLAM FÓRUM
joallam175